Η Ιστορία της Cantine Birgi

για κρασί με ιταλική φινέτσα & παράδοση

To οινοποιείο Cantine Birgi παράγει κάθε χρόνο περισσότερα από 300.000 εκατόλιτρα σταφυλιών υψηλής ποιότητας.

Όλοι οι αμπελώνες καλλιεργούνται με παραδοσιακές τεχνικές, αλλά σύγχρονη οπτική. Ακόμη κι ο τρύγος γίνεται χειροκίνητα!

Cantine birgi

Κάθε φάση της παραγωγής εγγυάται μ’ ένα πρωτόκολλο ιχνηλασιμότητας, που καλύπτει όλη την αλυσίδα, από την προετοιμασία των αμπελιών, τη λίπανση του εδάφους, την κλάδευση, τον τρύγο, έως και την παράδοση στο οινοποιείο, όπου τα σταφύλια επεξεργάζονται σύμφωνα με αυστηρές διαδικαστικές προδιαγραφές κι εξελιγμένες τεχνολογίες.

Στην καρδιά ενός φυσικού τοπίου εξαιρετικής ομορφιάς και σε μία γη,

που έχει να καυχιέται τη χιλιετή οινοπαραγωγική παράδοσή της, το οινοποιείο Cantine Birgi συνεχίζει την παράδοσή του.

Με έναρξη το 1960, χάρη στην πρωτοβουλία δέκα αγροτών, και με κίνητρο το πάθος και την αφοσίωση στην τέχνη του κρασιού, οι αμπελουργοί της Cantine Birgi διατηρούν κι εξελίσσουν την ιστορία της διάσημης για το κρασί της, πόλης Μαρσάλα στη Σικελία.

To take wine into our mouths is to savor a droplet of the river of human history.

Τα Κρασιά